文献
J-GLOBAL ID:201802240643661613
整理番号:18A1342032
タイの地方米の芳香強度に対する2-アセチル-1-ピロリン含量,生物学的化合物と分子特性化の相関
The Correlation between 2-Acetyl-1-pyrroline Content, Biological Compounds and Molecular Characterization to the Aroma Intensities of Thai Local Rice
著者 (3件):
Sansenya Sompong
(Department of Chemistry, Faculty of Science and Technology, Rajamangala University of Technology Thanyaburi)
,
Hua Yanling
(The Center for Scientific and Technological Equipment, Suranaree University of Technology)
,
Chumanee Saowapa
(Division of Chemistry, Faculty of Science and Technology, Phetchabun Rajabhat University)
資料名:
Journal of Oleo Science
(Journal of Oleo Science)
巻:
67
号:
7
ページ:
893-904(J-STAGE)
発行年:
2018年
JST資料番号:
G0238A
ISSN:
1345-8957
CODEN:
JOSOAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)