文献
J-GLOBAL ID:201802240643732813
整理番号:18A1307122
濃厚液体を用いた官能検査に基づく口腔処理と嚥下中の口腔せん断率に関する仮定への挑戦【JST・京大機械翻訳】
Challenges to assumptions regarding oral shear rate during oral processing and swallowing based on sensory testing with thickened liquids
著者 (3件):
Ong Jane Jun-Xin
(Department of Food Science, University of Guelph, 50 Stone Road East, Guelph, ON N1G 2W1, Canada)
,
Steele Catriona M.
(Toronto Rehabilitation Institute, University Health Network, 550 University Avenue, Toronto, ON, M5G 2A2, Canada)
,
Duizer Lisa M.
(Department of Food Science, University of Guelph, 50 Stone Road East, Guelph, ON N1G 2W1, Canada)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
84
ページ:
173-180
発行年:
2018年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)