文献
J-GLOBAL ID:201802240938009681
整理番号:18A0345871
噴霧および凍結乾燥過程により生成されたウシラクトフェリン粉末の特性【Powered by NICT】
Characteristics of bovine lactoferrin powders produced through spray and freeze drying processes
著者 (6件):
Wang Bo
(School of Science, RMIT University, Melbourne, VIC 3083, Australia)
,
Timilsena Yakindra Prasad
(School of Science, RMIT University, Melbourne, VIC 3083, Australia)
,
Timilsena Yakindra Prasad
(CSIRO Manufacturing Flagship, Clayton South, VIC 3169, Australia)
,
Blanch Ewan
(School of Science, RMIT University, Melbourne, VIC 3083, Australia)
,
Adhikari Benu
(School of Science, RMIT University, Melbourne, VIC 3083, Australia)
,
Adhikari Benu
(CSIRO Manufacturing Flagship, Clayton South, VIC 3169, Australia)
資料名:
International Journal of Biological Macromolecules
(International Journal of Biological Macromolecules)
巻:
95
ページ:
985-994
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0898A
ISSN:
0141-8130
CODEN:
IJBMDR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)