文献
J-GLOBAL ID:201802241118921021
整理番号:18A0152930
パパイヤ(Carica papaya Linn.)種子からの蛋白質濃縮物と分離物から抽出されたフェノール類のキャラクタリゼーションと酸化防止能評価
Characterization and antioxidant evaluation of phenolic compounds extracted from the protein concentrate and protein isolate produced from pawpaw (Carica papaya Linn.) seeds
著者 (4件):
KADIRI Oseni
(Obafemi Awolowo Univ., Osun State, NGA)
,
AKANBI Charles T.
(Obafemi Awolowo Univ., Osun State, NGA)
,
OLAWOYE Babatunde T.
(Obafemi Awolowo Univ., Osun State, NGA)
,
GBADAMOSI Saka O.
(Obafemi Awolowo Univ., Osun State, NGA)
資料名:
International Journal of Food Properties
(International Journal of Food Properties)
巻:
20
号:
9-12
ページ:
2423-2436
発行年:
2017年12月
JST資料番号:
W1141A
ISSN:
1094-2912
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)