文献
J-GLOBAL ID:201802241354313116
整理番号:18A1346151
ナイジェリアの乾燥カッサバ製品における調節マイコトキシンと他の微生物代謝産物の発生【JST・京大機械翻訳】
Occurrence of Regulated Mycotoxins and Other Microbial Metabolites in Dried Cassava Products from Nigeria
著者 (5件):
Abass Adebayo B.
(International Institute of Tropical Agriculture, PMB 5320 Oyo Road, Ibadan 200285, Oyo State, Nigeria)
,
Awoyale Wasiu
(International Institute of Tropical Agriculture, PMB 5320 Oyo Road, Ibadan 200285, Oyo State, Nigeria)
,
Awoyale Wasiu
(Department of Food Science and Technology, Kwara State University Malete, PMB 1530, Ilorin 240001, Kwara State, Nigeria)
,
Sulyok Michael
(Department of Agrobiotechnology (IFA-Tulln), University of Natural Resources and Life Sciences, Vienna (BOKU), Konrad Lorenzstr. 20, A-3430 Tulln, Austria)
,
Alamu Emmanuel O.
(International Institute of Tropical Agriculture, PMB 5320 Oyo Road, Ibadan 200285, Oyo State, Nigeria)
資料名:
Toxins (Web)
(Toxins (Web))
巻:
9
号:
7
ページ:
207
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7286A
ISSN:
2072-6651
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)