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文献
J-GLOBAL ID:201802241465893263   整理番号:18A0578161

異なる多層包装中で貯蔵した噴霧乾燥全脂ホワイトチーズ粉末の物理的,微細構造的,化学的及び官能的特性【Powered by NICT】

The physical, microstructural, chemical and sensorial properties of spray dried full-fat white cheese powders stored in different multilayer packages
著者 (3件):
Ceylan Sahin Candan
(South Marmara Development Agency, Balikesir, Turkey)
Erbay Zafer
(Department of Food Engineering, Faculty of Engineering and Natural Sciences, Adana Science and Technology University, 01180 Adana, Turkey)
Koca Nurcan
(Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, Ege University, 35100 Izmir, Turkey)

資料名:
Journal of Food Engineering  (Journal of Food Engineering)

巻: 229  ページ: 57-64  発行年: 2018年 
JST資料番号: C0838B  ISSN: 0260-8774  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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