文献
J-GLOBAL ID:201802241465893263
整理番号:18A0578161
異なる多層包装中で貯蔵した噴霧乾燥全脂ホワイトチーズ粉末の物理的,微細構造的,化学的及び官能的特性【Powered by NICT】
The physical, microstructural, chemical and sensorial properties of spray dried full-fat white cheese powders stored in different multilayer packages
著者 (3件):
Ceylan Sahin Candan
(South Marmara Development Agency, Balikesir, Turkey)
,
Erbay Zafer
(Department of Food Engineering, Faculty of Engineering and Natural Sciences, Adana Science and Technology University, 01180 Adana, Turkey)
,
Koca Nurcan
(Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, Ege University, 35100 Izmir, Turkey)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
229
ページ:
57-64
発行年:
2018年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)