文献
J-GLOBAL ID:201802241886091752
整理番号:18A0350325
Ilex paraguariensisとその主成分クロロゲン酸は消化器と互換性のある条件でのアミノ酸を用いたフルクトース形成高度糖化最終産物のを阻害する【Powered by NICT】
Ilex paraguariensis and its main component chlorogenic acid inhibit fructose formation of advanced glycation endproducts with amino acids at conditions compatible with those in the digestive system
著者 (2件):
Bains Yasmin
(Glycation, Oxidation and Disease Laboratory, Dept. of Research, College of Osteopathic Medicine, Touro University-California, Vallejo, CA, USA)
,
Gugliucci Alejandro
(Glycation, Oxidation and Disease Laboratory, Dept. of Research, College of Osteopathic Medicine, Touro University-California, Vallejo, CA, USA)
資料名:
Fitoterapia
(Fitoterapia)
巻:
117
ページ:
6-10
発行年:
2017年
JST資料番号:
A1197A
ISSN:
0367-326X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)