文献
J-GLOBAL ID:201802241959692901
整理番号:18A1800561
コハク酸によりエステル化されたUlmus davidianaから抽出したペクチン多糖類の構造およびレオロジー特性【JST・京大機械翻訳】
Structural and rheological properties of pectic polysaccharide extracted from Ulmus davidiana esterified by succinic acid
著者 (3件):
Choi Yu-Ra
(Department of Food and Nutrition, and Bionanocomposite Research Center, Kyung Hee University, Seoul 02447, Republic of Korea)
,
Lee Yun-Kyung
(Department of Food and Nutrition, and Bionanocomposite Research Center, Kyung Hee University, Seoul 02447, Republic of Korea)
,
Chang Yoon Hyuk
(Department of Food and Nutrition, and Bionanocomposite Research Center, Kyung Hee University, Seoul 02447, Republic of Korea)
資料名:
International Journal of Biological Macromolecules
(International Journal of Biological Macromolecules)
巻:
120
号:
PA
ページ:
245-254
発行年:
2018年
JST資料番号:
T0898A
ISSN:
0141-8130
CODEN:
IJBMDR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)