文献
J-GLOBAL ID:201802242297877492
整理番号:18A1608753
アルファルファサイレージにおける蛋白質分解及びプロテアーゼ活性の動力学に及ぼすLactobacillus plantarum及び中国のgallナッツタンニン適用の影響【JST・京大機械翻訳】
Effects of applying Lactobacillus plantarum and Chinese gallnut tannin on the dynamics of protein degradation and proteases activity in alfalfa silage
著者 (7件):
Li X.
(Institute of Grassland Science, China Agricultural University, Beijing, China)
,
Tian J.
(Institute of Livestock Science, Jiangsu Academy of Agricultural Science, Nanjing, China)
,
Zhang Q.
(College of Forestry and Landscape Architecture, South China Agricultural University, Guangzhou, China)
,
Jiang Y.
(Department of Animal Sciences, University of Florida, Gainesville, Florida)
,
Hou J.
(Institute of Grassland Science, China Agricultural University, Beijing, China)
,
Wu Z.
(Institute of Grassland Science, China Agricultural University, Beijing, China)
,
Yu Z.
(Institute of Grassland Science, China Agricultural University, Beijing, China)
資料名:
Grass and Forage Science
(Grass and Forage Science)
巻:
73
号:
3
ページ:
648-659
発行年:
2018年
JST資料番号:
A0924A
ISSN:
0142-5242
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)