文献
J-GLOBAL ID:201802242811279207
整理番号:18A0236082
ウコン末(Curcuma longa Linne)とクルクミノイド分解の解析の微生物汚染除去のための電子ビーム照射の有効性【Powered by NICT】
Effectiveness of electron beam irradiation for microbial decontamination of turmeric powder (Curcuma longa Linne) and analysis of curcuminoid degradation
著者 (2件):
Yamaoki Rumi
(Osaka University of Pharmaceutical Sciences, 4-20-1 Nasahara, Takatsuki, Osaka 569-1094, Japan)
,
Kimura Shojiro
(Osaka University of Pharmaceutical Sciences, 4-20-1 Nasahara, Takatsuki, Osaka 569-1094, Japan)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
42
号:
1
ページ:
ROMBUNNO.13334
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)