文献
J-GLOBAL ID:201802243210766139
整理番号:18A0715091
超音波プロセスによるβ-コングリシニン安定化ナノエマルションの作製とナノエマルションの物理化学的性質に及ぼすSDSとPEG10000共乳化剤の影響【JST・京大機械翻訳】
Fabrication of β-conglycinin-stabilized nanoemulsions via ultrasound process and influence of SDS and PEG 10000 co-emulsifiers on the physicochemical properties of nanoemulsions
著者 (6件):
Jin Hua
(College of Science, Northeast Agricultural University, 150030 Harbin, Heilongjiang, PR China)
,
Wang Xiaoyu
(College of Science, Northeast Agricultural University, 150030 Harbin, Heilongjiang, PR China)
,
Chen Zijing
(College of Science, Northeast Agricultural University, 150030 Harbin, Heilongjiang, PR China)
,
Li Yangyang
(College of Science, Northeast Agricultural University, 150030 Harbin, Heilongjiang, PR China)
,
Liu Chang
(College of Science, Northeast Agricultural University, 150030 Harbin, Heilongjiang, PR China)
,
Xu Jing
(College of Science, Northeast Agricultural University, 150030 Harbin, Heilongjiang, PR China)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
106
ページ:
800-808
発行年:
2018年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)