文献
J-GLOBAL ID:201802243675131427
整理番号:18A0964756
包装材料のための有効な天然抗酸化剤および指標としてのクエルセチンの可能性【JST・京大機械翻訳】
The potential of quercetin as an effective natural antioxidant and indicator for packaging materials
著者 (4件):
Masek Anna
(Technical University of Lodz, Institute of Polymer and Dye Technology, Faculty of Chemistry, 90-924 Lodz, ul Stefanowskiego 12/16, Poland)
,
Latos Malgorzata
(Technical University of Lodz, Institute of Polymer and Dye Technology, Faculty of Chemistry, 90-924 Lodz, ul Stefanowskiego 12/16, Poland)
,
Piotrowska Malgorzata
(Technical University of Lodz, Institute of Fermentation Technology and Microbiology, 90-924 Lodz, ul Wolczanska 171/173, Poland)
,
Zaborski Marian
(Technical University of Lodz, Institute of Polymer and Dye Technology, Faculty of Chemistry, 90-924 Lodz, ul Stefanowskiego 12/16, Poland)
資料名:
Food Packaging and Shelf Life
(Food Packaging and Shelf Life)
巻:
16
ページ:
51-58
発行年:
2018年
JST資料番号:
W2987A
ISSN:
2214-2894
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)