文献
J-GLOBAL ID:201802244242407724
整理番号:18A0578155
ヘスペリジンのカプセル化のためのキトサンナノ粒子により安定化されたレシチン増強されたPickering乳濁液の製剤最適化【Powered by NICT】
Formulation optimization of lecithin-enhanced pickering emulsions stabilized by chitosan nanoparticles for hesperidin encapsulation
著者 (2件):
Dammak Ilyes
(Department of Food Engineering, FZEA, University of Sao Paulo, 225 Duque de Caxias Norte Avenue, 13635-900, Pirassununga, Sao Paulo, Brazil)
,
Jose do Amaral Sobral Paulo
(Department of Food Engineering, FZEA, University of Sao Paulo, 225 Duque de Caxias Norte Avenue, 13635-900, Pirassununga, Sao Paulo, Brazil)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
229
ページ:
2-11
発行年:
2018年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)