文献
J-GLOBAL ID:201802244314415598
整理番号:18A1517028
魚鮮度の無標識検出のための高速液体クロマトグラフィーを統合できる銅リン酸塩電極を迅速に作製するための電気酸化技術【JST・京大機械翻訳】
An electrooxidative technique to fast fabricate copper phosphate electrodes capable of integrating high performance liquid chromatography for the label-free detection of fish freshness
著者 (4件):
Hsieh Yu-Han
(Department of Bio-industrial Mechatronics Engineering, National Chung Hsing University, Taichung City 402, Taiwan, ROC)
,
Lee Ming-Yuan
(Department of Bio-industrial Mechatronics Engineering, National Chung Hsing University, Taichung City 402, Taiwan, ROC)
,
Wu Ching-Chou
(Department of Bio-industrial Mechatronics Engineering, National Chung Hsing University, Taichung City 402, Taiwan, ROC)
,
Wu Ching-Chou
(Innovation and Development Center of Sustainable Agriculture, National Chung Hsing University, Taichung City 402, Taiwan, ROC)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
269
ページ:
16-23
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)