文献
J-GLOBAL ID:201802244339648246
整理番号:18A1782757
卵製品の鮮度評価:代謝ミクスアプローチ【JST・京大機械翻訳】
Egg product freshness evaluation: A metabolomic approach
著者 (5件):
Cavanna Daniele
(Advanced Laboratory Research, Barilla G. e R. Fratelli S.p.A., Parma, Italy)
,
Cavanna Daniele
(Department of Food and Drug, University of Parma, Parma, Italy)
,
Catellani Dante
(Advanced Laboratory Research, Barilla G. e R. Fratelli S.p.A., Parma, Italy)
,
Dall’Asta Chiara
(Department of Food and Drug, University of Parma, Parma, Italy)
,
Suman Michele
(Advanced Laboratory Research, Barilla G. e R. Fratelli S.p.A., Parma, Italy)
資料名:
Journal of Mass Spectrometry
(Journal of Mass Spectrometry)
巻:
53
号:
9
ページ:
849-861
発行年:
2018年
JST資料番号:
D0604A
ISSN:
1076-5174
CODEN:
JMSPFJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)