文献
J-GLOBAL ID:201802245037418627
整理番号:18A1143825
乳酸菌により生産される食物繊維,プレバイオティクスおよびエキソ多糖類:コレステロール低下効果に関する潜在的健康利益【JST・京大機械翻訳】
Dietary fibers, prebiotics, and exopolysaccharides produced by lactic acid bacteria: potential health benefits with special regard to cholesterol-lowering effects
著者 (3件):
Korcz E.
(Department of Food Science, Faculty of Agricultural and Food Sciences, Szechenyi Istvan University, Mosonmagyarovar, Hungary. korcz.evelin@sze.hu)
,
Kerenyi Z.
,
Varga L.
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
9
号:
6
ページ:
3057-3068
発行年:
2018年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)