文献
J-GLOBAL ID:201802245548941120
整理番号:18A1018746
市販魚醤製品の香りセンサーおよび化学分析により見出された生産国特有の嗜好性
Electronic Nose and Chemical Analyses of Commercial Fish Sauce Products Show Country-Specific Preferences
著者 (11件):
NAKANO Mitsutoshi
(Tokyo Univ. Agriculture, Abashiri)
,
NAKANO Mitsutoshi
(Organization for the Promotion of International Relationship, Tokyo)
,
SAGANE Yoshimasa
(Tokyo Univ. Agriculture, Abashiri)
,
KOIZUMI Ryosuke
(Tokyo Univ. Agriculture, Abashiri)
,
IKEHAMA Kiyoharu
(Alpha M.O.S. Japan K.K., Tokyo)
,
YOSHIDA Koichi
(Alpha M.O.S. Japan K.K., Tokyo)
,
NAKAZAWA Yozo
(Tokyo Univ. Agriculture, Abashiri)
,
YAMAZAKI Masao
(Tokyo Univ. Agriculture, Abashiri)
,
WATANABE Toshihiro
(Tokyo Univ. Agriculture, Abashiri)
,
TAKANO Katsumi
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo)
,
SATO Hiroaki
(Tokyo Univ. Agriculture, Abashiri)
資料名:
日本食品保蔵科学会誌
(Food Preservation Science)
巻:
44
号:
3
ページ:
125-133
発行年:
2018年05月31日
JST資料番号:
Z0775A
ISSN:
1344-1213
CODEN:
NSHKCW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)