文献
J-GLOBAL ID:201802245604846322
整理番号:18A2082313
潜在的機能性食品成分として議論されたマッシュルームβ-グルカンの生物学的および薬剤学的活性【JST・京大機械翻訳】
Biological and pharmaceutical activities of mushroom β-glucan discussed as a potential functional food ingredient
著者 (4件):
Khan Asma Ashraf
(Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, 190006, India)
,
Gani Adil
(Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, 190006, India)
,
Khanday Firdous A.
(Department of Biotechnology, University of Kashmir, 190006, India)
,
Masoodi F.A.
(Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, 190006, India)
資料名:
Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre
(Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre)
巻:
16
ページ:
1-13
発行年:
2018年
JST資料番号:
W2941A
ISSN:
2212-6198
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)