文献
J-GLOBAL ID:201802246016313448
整理番号:18A2015590
京都のトウガラシ(Capsicum annuum)地方品種の着果,果実形状,1果当たり種子数,及び花粉発芽に及ぼす高温処理の影響
Effects of high temperature treatments on fruit set, fruit shape, seed number per fruit, and pollen germination of local pepper cultivars (Capsicum annuum L.) in Kyoto
著者 (5件):
ITO Shun
(Kyoto Prefecture Agriculture, Forestry and Fisheries Technol. Center)
,
ASAI Shinichi
(Kyoto Prefecture Agriculture, Forestry and Fisheries Technol. Center)
,
TANAKA Masahiko
(Kyoto Prefecture Agriculture, Forestry and Fisheries Technol. Center)
,
FUJIWARA Toshiro
(Kyoto Prefecture Agriculture, Forestry and Fisheries Technol. Center)
,
MIMURA Yutaka
(Kyoto Prefecture Agriculture, Forestry and Fisheries Technol. Center)
資料名:
熱帯農業研究
(Research for Tropical Agriculture)
巻:
11
号:
Extra Issue 1
ページ:
59-60
発行年:
2018年03月10日
JST資料番号:
L6894A
ISSN:
1882-8434
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)