文献
J-GLOBAL ID:201802246206197581
整理番号:18A0025731
オクラトキシンA生合成の分子的側面に関する最近の進歩【Powered by NICT】
Recent advances on the molecular aspects of ochratoxin A biosynthesis
著者 (3件):
Gallo Antonia
(Institute of Sciences of Food Production (ISPA), National Research Council (CNR), Via Prov.le Lecce-Monteroni, Lecce 73100, Italy)
,
Ferrara Massimo
(Institute of Sciences of Food Production (ISPA), National Research Council (CNR), Via Amendola 122/O, Bari 70126, Italy)
,
Perrone Giancarlo
(Institute of Sciences of Food Production (ISPA), National Research Council (CNR), Via Amendola 122/O, Bari 70126, Italy)
資料名:
Current Opinion in Food Science
(Current Opinion in Food Science)
巻:
17
ページ:
49-56
発行年:
2017年
JST資料番号:
W3014A
ISSN:
2214-7993
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)