文献
J-GLOBAL ID:201802246222580000
整理番号:18A0061799
アカネアワビ(Haliotis rufescens)の蛋白質と消化性に対する高圧注入支援による乾燥工程の影響
Effect of drying process assisted by high-pressure impregnation on protein quality and digestibility in red abalone (Haliotis rufescens)
著者 (7件):
CEPERO-BETANCOURT Yamira
(Universidad del Bio-Bio, Chillan, CHL)
,
OLIVA-MORESCO Patricio
(Universidad del Bio-Bio, Chillan, CHL)
,
PASTEN-CONTRERAS Alexis
(Universidad del Bio-Bio, Chillan, CHL)
,
TABILO-MUNIZAGA Gipsy
(Universidad del Bio-Bio, Chillan, CHL)
,
PEREZ-WON Mario
(Universidad de La Serena, La Serena, CHL)
,
MORENO-OSORIO Luis
(Universidad del Bio-Bio, Chillan, CHL)
,
LEMUS-MONDACA Roberto
(Universidad de Chile, Santiago, CHL)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
54
号:
11
ページ:
3744-3751
発行年:
2017年10月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)