文献
J-GLOBAL ID:201802246343290434
整理番号:18A0960834
酸性化/塩基性ジェランガムゲル:乾燥/再水和機構における構造の役割【JST・京大機械翻訳】
Acidified/basified gellan gum gels: The role of the structure in drying/rehydration mechanisms
著者 (4件):
Cassanelli Mattia
(School of Chemical Engineering, University of Birmingham, Edgbaston, Birmingham B15 2TT, United Kingdom)
,
Prosapio Valentina
(School of Chemical Engineering, University of Birmingham, Edgbaston, Birmingham B15 2TT, United Kingdom)
,
Norton Ian
(School of Chemical Engineering, University of Birmingham, Edgbaston, Birmingham B15 2TT, United Kingdom)
,
Mills Thomas
(School of Chemical Engineering, University of Birmingham, Edgbaston, Birmingham B15 2TT, United Kingdom)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
82
ページ:
346-354
発行年:
2018年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)