文献
J-GLOBAL ID:201802248286780351
整理番号:18A0345767
リノレン酸はアルブミンの初期および進行グリケーション最終産物(AGE)修飾を防止する【Powered by NICT】
Linolenic acid prevents early and advanced glycation end-products (AGEs) modification of albumin
著者 (2件):
Prasanna Govindarajan
(Molecular Biophysics Laboratory, School of Chemical and Biotechnology, SASTRA University, Thanjavur, 613401, India)
,
Saraswathi N.T.
(Molecular Biophysics Laboratory, School of Chemical and Biotechnology, SASTRA University, Thanjavur, 613401, India)
資料名:
International Journal of Biological Macromolecules
(International Journal of Biological Macromolecules)
巻:
95
ページ:
121-125
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0898A
ISSN:
0141-8130
CODEN:
IJBMDR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)