文献
J-GLOBAL ID:201802248510476273
整理番号:18A1426012
熱赤外エンタルピー測定を用いた食用油のsapon化価の小型化,高スループット及びグリーン定量【JST・京大機械翻訳】
Miniaturized, high-throughput and green determination of the saponification value of edible oils using thermal infrared enthalpimetry
著者 (8件):
Dalla Nora Flavia Michelon
(Departamento de Tecnologia e Ciencia dos Alimentos, Universidade Federal de Santa Maria, 97105-900, Santa Maria, RS, Brazil. juliano@ufsm.br)
,
Oliveira Alessandra Stangherlin
,
Lucas Bruna Nichelle
,
Ferreira Daniele de Freitas
,
Duarte Fabio Andrei
,
Mello Renius Oliveira
,
Cichoski Alexandre Jose
,
Barin Juliano Smanioto
資料名:
Analytical Methods
(Analytical Methods)
巻:
10
号:
30
ページ:
3770-3776
発行年:
2018年
JST資料番号:
W2324A
ISSN:
1759-9660
CODEN:
AMNECT
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)