文献
J-GLOBAL ID:201802249075421904
整理番号:18A1204629
起源と遺伝子型に依存するココアプロアントシアニジンのHPTLC指紋プロファイル分析【JST・京大機械翻訳】
HPTLC fingerprint profile analysis of cocoa proanthocyanidins depending on origin and genotype
著者 (6件):
Pedan Vasilisa
(Zurich University of Applied Sciences, Life Sciences und Facility Management, 8820 Waedenswil, Switzerland)
,
Weber Carlo
(Zurich University of Applied Sciences, Life Sciences und Facility Management, 8820 Waedenswil, Switzerland)
,
Do Tien
(CAMAG Laboratory, Sonnenmattstrasse 41, 4132 Muttenz, Switzerland)
,
Fischer Norbert
(Zurich University of Applied Sciences, Life Sciences und Facility Management, 8820 Waedenswil, Switzerland)
,
Reich Eike
(CAMAG Laboratory, Sonnenmattstrasse 41, 4132 Muttenz, Switzerland)
,
Rohn Sascha
(University of Hamburg, Hamburg School of Food Science, Institute of Food Chemistry, Grindelallee 117, 20146 Hamburg, Germany)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
267
ページ:
277-287
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)