文献
J-GLOBAL ID:201802249119567503
整理番号:18A1131727
製パン中の小麦粉生地における二軸伸長粘度【JST・京大機械翻訳】
Biaxial extensional viscosity in wheat flour dough during baking
著者 (6件):
Vanin F.M.
(IRSTEA, UR OPAALE, 17 Avenue de Cucille, CS 64427, F-35044, Rennes, France)
,
Vanin F.M.
(Univ Bretagne Loire, France)
,
Lucas T.
(IRSTEA, UR OPAALE, 17 Avenue de Cucille, CS 64427, F-35044, Rennes, France)
,
Lucas T.
(Univ Bretagne Loire, France)
,
Trystram G.
(UMR Ingenierie Procedes Aliments, AgroParisTech, Inra, Universite Paris-Saclay, 91300, Massy, France)
,
Michon C.
(UMR Ingenierie Procedes Aliments, AgroParisTech, Inra, Universite Paris-Saclay, 91300, Massy, France)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
236
ページ:
29-35
発行年:
2018年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)