文献
J-GLOBAL ID:201802249444190661
整理番号:18A1199082
難消化性澱粉4型で作られた高繊維クッキーは健康な成人における食後グルコースおよびインスリン応答を低下させる【JST・京大機械翻訳】
A High Fiber Cookie Made with Resistant Starch Type 4 Reduces Post-Prandial Glucose and Insulin Responses in Healthy Adults
著者 (2件):
Stewart Maria L.
(Global Nutrition R & D, Ingredion Incorporated, 10 Finderne Ave, Bridgewater, NJ 08807, USA)
,
Zimmer J. Paul
(Global Nutrition R & D, Ingredion Incorporated, 10 Finderne Ave, Bridgewater, NJ 08807, USA)
資料名:
Nutrients (Web)
(Nutrients (Web))
巻:
9
号:
3
ページ:
237
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7255A
ISSN:
2072-6643
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)