文献
J-GLOBAL ID:201802249961017709
整理番号:18A1307803
異なる白色腐朽菌による麦藁における粗蛋白質の可溶化の変動【JST・京大機械翻訳】
Variation in the solubilization of crude protein in wheat straw by different white-rot fungi
著者 (4件):
Nayan Nazri
(Animal Nutrition Group, Wageningen University & Research, P.O. Box 338, 6700 AH Wageningen, The Netherlands)
,
Sonnenberg Anton S.M.
(Plant Breeding, Wageningen University & Research, Droevendaalsesteeg 1, 6708 PB, Wageningen, The Netherlands)
,
Hendriks Wouter H.
(Animal Nutrition Group, Wageningen University & Research, P.O. Box 338, 6700 AH Wageningen, The Netherlands)
,
Cone John W.
(Animal Nutrition Group, Wageningen University & Research, P.O. Box 338, 6700 AH Wageningen, The Netherlands)
資料名:
Animal Feed Science and Technology
(Animal Feed Science and Technology)
巻:
242
ページ:
135-143
発行年:
2018年
JST資料番号:
W0184A
ISSN:
0377-8401
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)