文献
J-GLOBAL ID:201802250070671810
整理番号:18A1003978
Kolanut(Cola nitida)の白色および赤色品種からのペルオキシダーゼの生化学的性質【JST・京大機械翻訳】
Biochemical properties of peroxidase from white and red cultivars of kolanut (Cola nitida)
著者 (2件):
Adewale Isaac Olusanjo
(Department of Biochemistry and Molecular Biology, ObafemiAwolowo University, Ile-Ife, Nigeria)
,
Adekunle Adeola Tomilola
(Department of Biochemistry and Molecular Biology, ObafemiAwolowo University, Ile-Ife, Nigeria)
資料名:
Biocatalysis and Agricultural Biotechnology
(Biocatalysis and Agricultural Biotechnology)
巻:
14
ページ:
1-9
発行年:
2018年
JST資料番号:
W2891A
ISSN:
1878-8181
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)