文献
J-GLOBAL ID:201802250189896309
整理番号:18A0791710
カロチノイド,クロロフィル,トコフェロール組成に及ぼすひまわり油中のホウレンソウ葉の高温フライイングの影響【JST・京大機械翻訳】
Effects of High Temperature Frying of Spinach Leaves in Sunflower Oil on Carotenoids, Chlorophylls, and Tocopherol Composition
著者 (2件):
Zeb Alam
(Biochemistry Laboratory, Department of Biotechnology, Faculty of Biological Sciences, University of Malakand)
,
Nisar Parveen
(Biochemistry Laboratory, Department of Biotechnology, Faculty of Biological Sciences, University of Malakand)
資料名:
Frontiers in Chemistry (Web)
(Frontiers in Chemistry (Web))
巻:
5
ページ:
19
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7065A
ISSN:
2296-2646
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)