文献
J-GLOBAL ID:201802250551795348
整理番号:18A1330069
SWCNTsベースのナノバイオセンサを用いた加工食品中のピーナッツアレルゲンAra H1の評価
Assessment of peanut allergen Ara h1 in processed foods using a SWCNTs-based nanobiosensor
著者 (6件):
SOBHAN Abdus
(Sangmyung Univ., Cheonan-Si, KOR)
,
OH Jun-Hyun
(Sangmyung Univ., Cheonan-Si, KOR)
,
PARK Mi-Kyung
(Kyungpook National Univ., Daegu, KOR)
,
KIM Seung Wook
(Korea Univ., Seoul, KOR)
,
PARK Chulhwan
(Kwangwoon Univ., Seoul, KOR)
,
LEE Jinyoung
(Sangmyung Univ., Cheonan-Si, KOR)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
82
号:
7
ページ:
1134-1142
発行年:
2018年07月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)