文献
J-GLOBAL ID:201802250570884993
整理番号:18A0399704
温室微小環境の改善と真夏の新しい近赤外線切断正味の温室遮光によるメロン(Cucumis meloL.)果実の甘味【Powered by NICT】
Improvement of greenhouse microenvironment and sweetness of melon (Cucumis melo L.) fruits by greenhouse shading with a new kind of near-infrared ray-cutting net in mid-summer
著者 (3件):
Murakami Kenji
(Bioproduction Science, Ishikawa Prefectural University, 1-308, Suematsu, Nonoichi, Ishikawa 921-8836, Japan)
,
Fukuoka Nobuyuki
(Experimental Farm, Ishikawa Prefectural University, 1-308, Suematsu, Nonoichi, Ishikawa 921-8836, Japan)
,
Noto Shinsuke
(Notoshichi Co. Ltd., 20, Touzuka, Kahoku, Ishikawa 929-1173, Japan)
資料名:
Scientia Horticulturae
(Scientia Horticulturae)
巻:
218
ページ:
1-7
発行年:
2017年
JST資料番号:
W1940A
ISSN:
0304-4238
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)