文献
J-GLOBAL ID:201802250969414352
整理番号:18A0595438
噴霧乾燥卵白分散液におけるホイッピングによる気泡形成に及ぼすpHの影響
Effects of pH on Foam Formation by Whipping in Spray-Dried Egg White Dispersion
著者 (4件):
SHIMOYAMADA Makoto
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
YONEDA Kazuhiro
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
MASUDA Hayato
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
HANDA Akihiro
(Kewpie Corp., Tokyo, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
24
号:
2
ページ:
355-361
発行年:
2018年03月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)