文献
J-GLOBAL ID:201802251680483869
整理番号:18A0271632
クジラグサ種子(Descurainia sophia.)飲料の安定化:ペルシャリフレッシュ飲料【Powered by NICT】
Stabilization of flixweed seeds (Descurainia sophia L.) drink: Persian refreshing drink
著者 (2件):
Behbahani Mona Sadat
(Food Colloids and Rheology Lab., Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Tarbiat Modares University, P O Box 14115-336, Tehran, Iran)
,
Abbasi Soleiman
(Food Colloids and Rheology Lab., Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Tarbiat Modares University, P O Box 14115-336, Tehran, Iran)
資料名:
Food Bioscience
(Food Bioscience)
巻:
18
ページ:
22-27
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2935A
ISSN:
2212-4292
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)