前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:201802251782886142   整理番号:18A1204066

ゼラチンの熱分解は芳香化合物に結合する能力を高める 基礎機構の研究【JST・京大機械翻訳】

Thermal degradation of gelatin enhances its ability to bind aroma compounds: Investigation of underlying mechanisms
著者 (9件):
Qi Jun
(Laboratory of Meat Processing and Quality Control of Ministry of Education, College of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, China)
Zhang Wen-wen
(Laboratory of Meat Processing and Quality Control of Ministry of Education, College of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, China)
Feng Xian-chao
(College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, No. 22 Xinong Road, Yangling, Shaanxi 712100, China)
Yu Jia-hang
(Laboratory of Meat Processing and Quality Control of Ministry of Education, College of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, China)
Han Min-yi
(Laboratory of Meat Processing and Quality Control of Ministry of Education, College of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, China)
Deng Shao-lin
(Laboratory of Meat Processing and Quality Control of Ministry of Education, College of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, China)
Zhou Guang-hong
(Laboratory of Meat Processing and Quality Control of Ministry of Education, College of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, China)
Wang Hu-hu
(Laboratory of Meat Processing and Quality Control of Ministry of Education, College of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, China)
Xu Xing-lian
(Laboratory of Meat Processing and Quality Control of Ministry of Education, College of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, China)

資料名:
Food Hydrocolloids  (Food Hydrocolloids)

巻: 83  ページ: 497-510  発行年: 2018年 
JST資料番号: E0877B  ISSN: 0268-005X  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。