文献
J-GLOBAL ID:201802252171437130
整理番号:18A0715014
Lactobacillus plantarumのカプセル封じのためのOkara油の価値化【JST・京大機械翻訳】
Valorization of okara oil for the encapsulation of Lactobacillus plantarum
著者 (3件):
Quintana G.
(Center for Research and Development in Food Cryotechnology (CCT-Conicet La Plata, UNLP) RA-1900, Argentina)
,
Gerbino E.
(Center for Research and Development in Food Cryotechnology (CCT-Conicet La Plata, UNLP) RA-1900, Argentina)
,
Gomez-Zavaglia A.
(Center for Research and Development in Food Cryotechnology (CCT-Conicet La Plata, UNLP) RA-1900, Argentina)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
106
ページ:
81-89
発行年:
2018年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)