文献
J-GLOBAL ID:201802252602087791
整理番号:18A0581329
食品コールドチェーンにおける時間-温度乱用:問題,挑戦と勧告のレビュー【Powered by NICT】
Time-temperature abuse in the food cold chain: Review of issues, challenges, and recommendations
著者 (5件):
Ndraha Nodali
(Department of Food Science, National Taiwan Ocean University, Keelung, Taiwan)
,
Hsiao Hsin-I
(Department of Food Science, National Taiwan Ocean University, Keelung, Taiwan)
,
Vlajic Jelena
(Queen’s Management School, Queen’s University Belfast, Belfast, UK)
,
Yang Ming-Feng
(Department of Transportation Science, National Taiwan Ocean University, Keelung, Taiwan)
,
Lin Hong-Ting Victor
(Department of Food Science, National Taiwan Ocean University, Keelung, Taiwan)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
89
ページ:
12-21
発行年:
2018年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)