文献
J-GLOBAL ID:201802252655088351
整理番号:18A1245437
コショウにおけるトレハロースによる収穫後冷却ストレスの改善【JST・京大機械翻訳】
Amelioration of postharvest chilling stress by trehalose in pepper
著者 (2件):
Ding Feng
(Shandong Provincial Key Laboratory of Microbial Engineering, College of Food Science and Engineering, Qilu University of Technology (Shandong Academy of Sciences), Jinan, 250353, PR China)
,
Wang Ruiming
(Shandong Provincial Key Laboratory of Microbial Engineering, College of Food Science and Engineering, Qilu University of Technology (Shandong Academy of Sciences), Jinan, 250353, PR China)
資料名:
Scientia Horticulturae
(Scientia Horticulturae)
巻:
232
ページ:
52-56
発行年:
2018年
JST資料番号:
W1940A
ISSN:
0304-4238
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)