文献
J-GLOBAL ID:201802253728807998
整理番号:18A0927721
温度とカルシウム濃度の修飾による熱処理中のホエー蛋白質の変性と凝集の制御【JST・京大機械翻訳】
Controlling denaturation and aggregation of whey proteins during thermal processing by modifying temperature and calcium concentration
著者 (3件):
Joyce Aoife M
(School of Food and Nutritional Sciences, University College Cork, Cork, Ireland)
,
Kelly Alan L
(School of Food and Nutritional Sciences, University College Cork, Cork, Ireland)
,
O’Mahony James A
(School of Food and Nutritional Sciences, University College Cork, Cork, Ireland)
資料名:
International Journal of Dairy Technology
(International Journal of Dairy Technology)
巻:
71
号:
2
ページ:
446-453
発行年:
2018年
JST資料番号:
E0057A
ISSN:
1364-727X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)