文献
J-GLOBAL ID:201802255165968932
整理番号:18A0152987
コンピュータビジョンとニューラルネットワーク組合せによる漢源県Zanthoxylum bungeanum Maxim.の品質評価
Quality evaluation of Hanyuan Zanthoxylum bungeanum Maxim. Using computer vision system combined with artificial neural network: A novel method
著者 (7件):
TAO Xingbao
(Chengdu Univ. Traditional Chinese Medicine, Chengdu, CHN)
,
TAO Xingbao
(Longnan City Wudu District of Traditional Chinese Medical Hospital, Longnan, CHN)
,
PENG Wei
(Chengdu Univ. Traditional Chinese Medicine, Chengdu, CHN)
,
XIE Dashuai
(Chengdu Univ. Traditional Chinese Medicine, Chengdu, CHN)
,
ZHAO Chongbo
(Chengdu Univ. Traditional Chinese Medicine, Chengdu, CHN)
,
WU Chunjie
(Chengdu Univ. Traditional Chinese Medicine, Chengdu, CHN)
,
WU Chunjie
(State Administration of Traditional Chinese Medicine, Chengdu, CHN)
資料名:
International Journal of Food Properties
(International Journal of Food Properties)
巻:
20
号:
9-12
ページ:
3056-3063
発行年:
2017年12月
JST資料番号:
W1141A
ISSN:
1094-2912
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)