文献
J-GLOBAL ID:201802255896031275
整理番号:18A0936164
フェルラ酸およびそれらのヒドロゲルの酵素反応によりグラフト化されたカルボキシメチルプルランの抗酸化特性と生物活性【JST・京大機械翻訳】
Antioxidant properties and bioactivity of Carboxymethylpullulan grafted with ferulic acid and of their hydrogels obtained by enzymatic reaction
著者 (5件):
Dulong Virginie
(Normandie Univ, UNIROUEN, INSA Rouen, CNRS, PBS, 76000 Rouen, France)
,
Kouassi Marie-Carole
(Normandie Univ, UNIROUEN, INSA Rouen, CNRS, PBS, 76000 Rouen, France)
,
Labat Beatrice
(Normandie Univ, UNIROUEN, INSA Rouen, CNRS, PBS, 76000 Rouen, France)
,
Le Cerf Didier
(Normandie Univ, UNIROUEN, INSA Rouen, CNRS, PBS, 76000 Rouen, France)
,
Picton Luc
(Normandie Univ, UNIROUEN, INSA Rouen, CNRS, PBS, 76000 Rouen, France)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
262
ページ:
21-29
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)