文献
J-GLOBAL ID:201802255909240826
整理番号:18A0318657
コーヒー粕からの抽出物の防氷核形成活性のキャラクタリゼーション
Characterization of Anti-Ice Nucleation Activity of the Extract from Coffee Refuse
著者 (5件):
KAWAHARA HIDEHISA
(Department of Life Science and Biotechnology, Kansai University)
,
TAGAWA ERI
(Department of Life Science and Biotechnology, Kansai University)
,
WATANABE CHIHIRO
(Department of Life Science and Biotechnology, Kansai University)
,
HAMADA JUN
(Department of Life Science and Biotechnology, Kansai University)
,
HAMADA SAYAKA
(Department of Life Science and Biotechnology, Kansai University)
資料名:
Biocontrol Science
(Biocontrol Science)
巻:
22
号:
4
ページ:
205-211(J-STAGE)
発行年:
2017年
JST資料番号:
L3233A
ISSN:
1342-4815
CODEN:
BISCFY
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)