文献
J-GLOBAL ID:201802256223404410
整理番号:18A1782668
バイオシステムと食品工学学生への数値的方法:実践的実践と学際的統合【JST・京大機械翻訳】
Numerical methods to biosystems and food engineering students: Hands-on practices and cross-disciplinary integration
著者 (2件):
Rabi Jose A.
(Department of Biosystems Engineering, University of Sao Paulo - Pirassununga Campus, Pirassununga, SP, Brazil)
,
Caneppele Fernando L.
(Department of Biosystems Engineering, University of Sao Paulo - Pirassununga Campus, Pirassununga, SP, Brazil)
資料名:
Computer Applications in Engineering Education
(Computer Applications in Engineering Education)
巻:
26
号:
5
ページ:
1120-1133
発行年:
2018年
JST資料番号:
W0708A
ISSN:
1061-3773
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)