文献
J-GLOBAL ID:201802256386314693
整理番号:18A1361222
in vitroでのα-グルコシダーゼ活性に及ぼすコーヒーばい焼の影響:阻害と作用機序【JST・京大機械翻訳】
Effect of coffee roasting on in vitro α-glucosidase activity: Inhibition and mechanism of action
著者 (2件):
Alongi Marilisa
(Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Sciences, University of Udine, Via Sondrio 2/A, 33100 Udine, Italy)
,
Anese Monica
(Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Sciences, University of Udine, Via Sondrio 2/A, 33100 Udine, Italy)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
111
ページ:
480-487
発行年:
2018年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)