文献
J-GLOBAL ID:201802256441179001
整理番号:18A0515599
潜在的組織工学スカフォードとしての豆腐の評価【Powered by NICT】
Evaluation of tofu as a potential tissue engineering scaffold
著者 (8件):
Huang Jun
(Key Laboratory of Sensing Technology and Biomedical Instrument of Guangdong Province, School of Engineering, Sun Yat-sen University, Guangzhou, 510006, P. R. China. guzhp@mail.sysu.edu.cn wujun29@mail.sysu.edu.cn)
,
Huang Keqin
,
You Xinru
,
Liu Guiting
,
Hollett Geoffrey
,
Kang Yang
,
Gu Zhipeng
,
Wu Jun
資料名:
Journal of Materials Chemistry B. Materials for Biology and Medicine
(Journal of Materials Chemistry B. Materials for Biology and Medicine)
巻:
6
号:
9
ページ:
1328-1334
発行年:
2018年
JST資料番号:
W2382A
ISSN:
2050-750X
CODEN:
JMCBDV
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)