文献
J-GLOBAL ID:201802257210043146
整理番号:18A1345758
Ghent大学におけるより少ない食肉イニシアティブ:学生間の支援の評価とそれを増加させる方法【JST・京大機械翻訳】
Less Meat Initiatives at Ghent University: Assessing the Support among Students and How to Increase It
著者 (3件):
Groeve Benjamin De
(Center for Persuasive Communication, Department of Communication Sciences, Ghent University, Korte Meer 7-9-11, 9000 Ghent, Belgium)
,
Groeve Benjamin De
(Department of General Economics, Ghent University, Tweekerkenstraat 2, 9000 Ghent, Belgium)
,
Bleys Brent
(Department of General Economics, Ghent University, Tweekerkenstraat 2, 9000 Ghent, Belgium)
資料名:
Sustainability (Web)
(Sustainability (Web))
巻:
9
号:
9
ページ:
1550
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7281A
ISSN:
2071-1050
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)