文献
J-GLOBAL ID:201802257301720554
整理番号:18A1608346
モデルイチゴジャムにおけるテクスチャと器具測定のための官能分析間の関係【JST・京大機械翻訳】
Relationship between sensory analysis for texture and instrument measurements in model strawberry jam
著者 (6件):
Kurotobi Tomoka
(AOHATA Corporation, Takehara, Japan)
,
Kurotobi Tomoka
(Graduate School of Biosphere Science, Hiroshima University, Higashihiroshima, Japan)
,
Hoshino Takayoshi
(AOHATA Corporation, Takehara, Japan)
,
Kazami Yukari
(Food Research Institute, National Agriculture and Research Organization (NARO), Tsukuba, Ibaraki, Japan)
,
Hayakawa Fumiyo
(Food Research Institute, National Agriculture and Research Organization (NARO), Tsukuba, Ibaraki, Japan)
,
Hagura Yoshio
(Graduate School of Biosphere Science, Hiroshima University, Higashihiroshima, Japan)
資料名:
Journal of Texture Studies
(Journal of Texture Studies)
巻:
49
号:
4
ページ:
359-369
発行年:
2018年
JST資料番号:
E0291D
ISSN:
0022-4901
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)