文献
J-GLOBAL ID:201802257369954603
整理番号:18A2216394
アルコール水溶液中の物理化学クロロフィルa種はUV光下でのその脱色速度を決定する【JST・京大機械翻訳】
Physico-chemical chlorophyll-a species in aqueous alcohol solutions determine the rate of its discoloration under UV light
著者 (4件):
Yasuda Midori
(Department of Health and Nutrition Sciences, Nishikyushu University, Kanzaki, Saga 842-8585, Japan)
,
Oda Keisuke
(Department of Applied Biochemistry and Food Science Life Chemistry, Saga University, Honjo-machi, Saga 840-8502, Japan)
,
Ueda Toshihisa
(Department of Applied Biochemistry and Food Science Life Chemistry, Saga University, Honjo-machi, Saga 840-8502, Japan)
,
Tabata Masaaki
(Department of Chemistry and Applied Chemistry, Graduate School of Science and Engineering, Saga University, Honjo-machi, Saga 840-8502, Japan)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
277
ページ:
463-470
発行年:
2019年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)