文献
J-GLOBAL ID:201802257502305364
整理番号:18A0839483
SAGE種子ガム-ラポナイトに基づく新規ナノバイオ複合ヒドロゲル:物理化学的およびレオロジー的特性化【JST・京大機械翻訳】
Novel nanobiocomposite hydrogels based on sage seed gum-laponite: Physico-chemical and rheological characterization
著者 (3件):
Oleyaei Seyed Amir
(Food Hydrocolloids Research Centre, Department of Food Science and Technology, Ferdowsi University of Mashhad (FUM), P.O. Box 91775-1163, Mashhad, Iran)
,
Razavi Seyed Mohammad Ali
(Food Hydrocolloids Research Centre, Department of Food Science and Technology, Ferdowsi University of Mashhad (FUM), P.O. Box 91775-1163, Mashhad, Iran)
,
Mikkonen Kirsi S.
(Department of Food and Nutrition, P.O. Box 66 (Agnes Sjoberginkatu 2), FI-00014, University of Helsinki, Finland)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
192
ページ:
282-290
発行年:
2018年
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)