文献
J-GLOBAL ID:201802257781292646
整理番号:18A0466750
真空支援ブロック凍結濃縮による濃縮オレンジジュースの調製【Powered by NICT】
Elaboration of orange juice concentrate by vacuum-assisted block freeze concentration
著者 (4件):
Orellana-Palma Patricio
(Department of Food Engineering, Universidad del Bio-Bio, Av. Andres Bello s/n, Casilla 447, Chillan, Chile)
,
Petzold Guillermo
(Department of Food Engineering, Universidad del Bio-Bio, Av. Andres Bello s/n, Casilla 447, Chillan, Chile)
,
Torres Nicol
(Department of Food Engineering, Universidad del Bio-Bio, Av. Andres Bello s/n, Casilla 447, Chillan, Chile)
,
Aguilera Merybeth
(Department of Food Engineering, Universidad del Bio-Bio, Av. Andres Bello s/n, Casilla 447, Chillan, Chile)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
42
号:
2
ページ:
ROMBUNNO.13438
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)